Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ!!!!!!

Μια φορά και έναν καιρό μέσα σ ένα κήπο που υπήρχαν πολλά τριαντάφυλλα,υπήρχε και ένα που ήταν διαφορετικό απο τ άλλα.Αυτό που το έκανε διαφορετικό,ήταν ότι δεν είχε καθόλου αγκάθια.Ετσι τ άλλα τριανταφυλλα το κορόιδευαν και εκείνο εκλαιγε.
χα χα χα πως εισαι ετσι;του φώναζαν.Οι κάμπιες θα σου φάνε όλα τα φύλλα σου αφού δεν έχεις αγκάθια.Ακόμη και τα μπουμπούκια το κορόιδευαν.Πόσο αδύναμο μοιάζεις του έλεγαν χωρίς τ αγκάθια.χα χα!!!Πού είναι η πανοπλία σου;
Το τριαντάφυλλο καθόταν θλιμμένο και έκλαιγε αφού δεν εμοιαζε με τ άλλα. 


Η καλύτερη όμως φίλη του ήταν μια κάμπια που δεν του έτρωγε τα φύλλα του ,γιατί την άφηνε και ανέβαινε στην κορυφή του και έβλεπε όλο τον κήπο.
Ειχε κάνει αρκετούς φίλους έστω και αν ήταν διαφορετικό απο τ άλλα. los novias son sensuales



Οι δροσοσταλίδες έκαναν τσουλίθρα επάνω του χωρίς να φοβούνται να πέσουν πάνω στ αγκάθια του.Ολοι το λάτρευαν αυτό το τριαντάφυλλο μέσα στον κήπο,εκτός απο τα υπόλοιπα τριαντάφυλλα,που μάλλον το ζήλευαν. 
MySave.in



Ένα βράδυ λοιπόν το τριαντάφυλλο πριν κοιμηθεί,επειδή δεν άντεχε άλλο την περιφρόνηση και την κακία των άλλων τριαντάφυλλων προσευχήθηκε να βγάλει αγκάθια.Το ευχήθηκε με τοση δύναμη ψυχής,που ο πρωί σαν ξύπνησε ήταν γεμάτο αγκάθια.
Χάρηκε τόσο πολύ με αυτό που είδε,αλλά η χαρά του σταμάτησε όταν είδε την κάμπια τη φίλη του.
Αφησέ με ν ανέβω πάνω στον κορμό σου να δω απο ψηλά τον κήπο του είπε.Ανέβα της είπε μόνο να προσέχεις γιατί έβγαλα αγκάθια.Εβγαλες αγκάθια;;πως εγώ τώρα θ ανέβω επάνω;δεν θα ξαναδώ απο ψηλά τον κήπο.Κρίμα.
Ετσι το τριαντάφυλλο έχασε τους φίλους του και τ άλλα τριαντάφυλλα σταμάτησαν να το κοροιδευουν.Οχι γιατί ήταν πιο όμορφο με τ αγκάθια του,αλλά τώρα δεν ξεχώριζαν ποιο είναι το τριαντάφυλλο που κορόιδευαν πιο πριν.

Μια μέρα λέει ένα τριαντάφυλλο σ ένα άλλο:Το θυμάσαι το τριαντάφυλλο που δεν είχε αγκάθια;;Τελικά φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια.Δεν άντεξε και έφυγε απο τον κήπο μας.
Το τριαντάφυλλο όμως δεν είχε φύγει ποτέ απο εκεί.Βρισκόταν δίπλα τους και τους άκουγε ...Είχε μετανιώσει για την ευχή που έκανε για ν αλλάξει.Δεν είχε καταλάβει πως του είχε δοθεί ένα δώρο.Νόμιζε πως το σημαντικό είναι να μην ξεχωρίζει.
Ετσι όταν ήρθε ο χειμώνας έπεσαν όλα τα ροδοπέταλά του και έμεινε θλιμμένο. 

Photobucket

Ας ευχηθούμε τώρα που ήρθε άνοιξη να ξυπνησει ξανά και να μην έχει τ αγκάθια του.Αλλά ακόμα και αν τα έχει να βρεί αυτό που το κάνει διαφορετικό για να μπορούν να το ξεχωρίζουν τα υπόλοιπα τριαντάφυλλα του κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Ο Καιρός.

....για να δούμε τι θα δούμε στην Τ.V.......

me